Doe je ook mee? - Petje af Nederland

Wil je ook meedoen?

Jij kunt bijdragen aan de toekomst van gemotiveerde, talentvolle kinderen. Met elkaar gaan we de kansenongelijkheid in het onderwijs tegen. De plek van de wieg mag namelijk nooit de kansen in de toekomst bepalen en ieder kind heeft recht op een veilige, stabiele leeromgeving. Jouw inzet kan daarbij het verschil maken! Beoefen jij vol passie een bepaald beroep uit? Vind je het leuk om met kinderen te werken? Wil jij Petje af aanbieden binnen jouw school? Of wil je een nieuwe locatie starten? Meedoen is leuk, makkelijk en geeft energie. Het begint al bij het liken van onze facebookpagina.

Op deze pagina lees je meer over alle mogelijkheden. Meedoen kan als gastdocent, school en bedrijf. Maar, je kunt ook gewoon fan worden van Petje af en ons initiatief binnen jouw netwerk verspreiden. Via het contactformulier kom je direct in contact met een locatie bij jou in de buurt.

Doe mee en kom direct in contact met een locatie bij jou in de buurt!

Doe je ook mee?

Meedoen
als
kind

Meer informatie..

Meedoen
als
fan

Meer informatie..

Meedoen
als gast-
docent

Meer informatie..

Meedoen
als
school

Meer informatie..

Meedoen
als
bedrijf

Meer informatie..

Meedoen als kind

Meer informatie..

Meedoen als fan

Meer informatie..

Meedoen als gastdocent

Meer informatie..

Meedoen als school

Meer informatie..

Meedoen als bedrijf

Meer informatie..

Jelle inspireerde de kinderen tijdens zijn gastles

"De kinderen waren heel geïnteresseerd en vroegen wel duizend-en-één dingen. Ze stelde leuke, grappige vragen en springen van de hak op de tak. Ik werk als wijkagent in de wijk waar Petje af gevestigd is en ik vond het reuze interessant om erachter te komen wat er bij de jeugd leeft. Ze hebben een kijkje kunnen nemen in het politievak en hebben vooral onthouden dat de mensen bij de politie ook 'gewoon' mensen zijn. Als ik de kinderen nu op straat tegenkom zeggen ze altijd vrolijk gedag."

Jelle,wijkagent

Karin begeleidt de kinderen als vrijwillig coach

Iedere zondag komen de kinderen vrijwillig naar Petje af. Dat is heel bijzonder en ik krijg ook enorm veel energie van het begeleiden van de kinderen. Ze zijn zo dankbaar, nieuwsgierig en willen alles van je leren. Het kost maar een paar uurtjes op zondag en daarmee beteken ik veel in hun ontwikkeling. Wat ook grappig is, is dat ze een plekje voor je vrijhouden in de trein en dat als ik even op bezoek kom, ik direct veel dikke knuffels krijg."

Karin,vrijwillig coach

Locatie starten?

Stichting Petje af heeft het aantal locaties de afgelopen jaren sterk zien toenemen. Verschillende belanghebbenden hechten waarde aan onze werkwijze en zijn nauw betrokken bij de uitvoering van onze missie. Wij streven naar een landelijke dekking en breiden het werkgebied van weekendscholen de aankomende jaren verder uit. Het strategisch plan genaamd" Petje af in de buurt(en)" geeft handvatten voor de verdere doorontwikkeling van onze Petje af-formule om de impact te vergroten.

Lees verder..
Mail: post@petjeaf.nl of Bel: 088 33 0 11 00

Volg ons op Social Media